Bramborový guláš se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 391 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 44 g
- Sodík 193 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 54.6 mg
- Draslík 1131.4 mg
- Vláknina 13768 mg
- Vitamín A 13768 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem z cibule a kmínu a dusíme.
-
2
K poloměkkému masu přidáme na kostky nakrájené brambory a zeleninu. Zahustíme nasucho opraženou moukou a dodusíme.
-
3
Do hotového pokrmu přidáme kousek másla a nasekanou pažitku.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami.