Bramborový guláš se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Brambory
  • 20 g Celer bulvový
  • 10 g Hrášek
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 20 g Mrkev kořen
  • 120 g Vepřová plec
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 0.25 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 391 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 193 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 54.6 mg
  • Draslík 1131.4 mg
  • Vláknina 13768 mg
  • Vitamín A 13768 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem z cibule a kmínu a dusíme.

  • 2

    K poloměkkému masu přidáme na kostky nakrájené brambory a zeleninu. Zahustíme nasucho opraženou moukou a dodusíme.

  • 3

    Do hotového pokrmu přidáme kousek másla a nasekanou pažitku.

  • 4

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu