Vepřové maso se zelím a smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 435 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 37 g
- Sodík 203 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 84.6 mg
- Draslík 479.8 mg
- Vláknina 5435.8 mg
- Vitamín A 5435.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme kmín, špetku papriky a omyté, na kostky nakrájené maso. Osolíme, podlijeme vývarem a dusíme.
-
2
Omyté zelí nakrájíme na proužky a dusíme na oleji. Během dušení přilijeme kyselou smetanu.
-
3
Udušené zelí smícháme s masem a ještě chvíli podusíme.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami.