Hovězí maso na slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 200 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 10 g
- Sodík 261 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 76.4 mg
- Draslík 37.2 mg
- Vláknina 361 mg
- Vitamín A 361 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme a osmažíme na ni jemně nakrájenou cibuli spolu s kmínem.
-
2
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Plátky přidáme k cibuli a dusíme ve vlastní šťávě.
-
3
Když se šťáva vydusí, podlijeme vařící vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Podléváme jen tolik, aby se maso nepřipalovalo.