Lečo s vejci sezonní (minutka)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 21 g
- Sodík 885 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 268.1 mg
- Draslík 436.4 mg
- Vláknina 1573 mg
- Vitamín A 1573 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 117.4 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme, drobně nakrájíme a osmahneme na tuku dorůžova.
-
2
Přidáme omyté a očištěné paprikové lusky nakrájené na nudličky, mírně osolíme a částečně podusíme.
-
3
Přidáme omytá a na kousky nakrájená rajčata, pepř a za občasného promíchání podusíme téměř na tuk.
-
4
Vejce promícháme a vlijeme do zeleniny. Zvolna mícháme, až se vejce srazí a pokrm zhoustne.
-
5
Ihned podáváme.