Přírodní kapusta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 9 g
- Sodík 62 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 7.3 mg
- Draslík 1137.8 mg
- Vláknina 10464.8 mg
- Vitamín A 10464.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 300.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou kapustu nakrájíme na proužky.
-
2
Oloupanou cibuli jemně nakrájíme, zpěníme na sádle, přisypeme kapustu a podlijeme trochou vroucí vody. Osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Všechna tekutina má být v hotovém pokrmu odpařená.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.