Přírodní kapusta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Sádlo škvařené
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 ks Kapusta hlávková
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 198 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 62 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 7.3 mg
  • Draslík 1137.8 mg
  • Vláknina 10464.8 mg
  • Vitamín A 10464.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 300.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou kapustu nakrájíme na proužky.

  • 2

    Oloupanou cibuli jemně nakrájíme, zpěníme na sádle, přisypeme kapustu a podlijeme trochou vroucí vody. Osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Všechna tekutina má být v hotovém pokrmu odpařená.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu