Vaječná pomazánka se sardelovou pastou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Máslo čerstvé
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 3 polévková lžíce Mléko plnotučné
  • 1 polévková lžíce Sardelová pasta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 341 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 1248 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 515.2 mg
  • Draslík 210.4 mg
  • Vláknina 2040 mg
  • Vitamín A 2040 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.1 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 54.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Změklé máslo utřeme se solí do pěny. Přidáme sardelovou pastu, nastrouhaná uvařená vejce a přilijeme mléko. Vše ušleháme a osolíme.

  • 2

    Do pomazánky vmícháme jemně nakrájenou okurku a papriku.

  • 3

    Podáváme na plátcích toastového chlebu.

Komentáře k receptu