Těstoviny s paštikou a rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Paštika játrová
  • 250 g Těstoviny čtyřvaječné
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 5 ks Rajčata
  • 1 ks Tymián čerstvý
  • 3 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
  • 2 polévková lžíce Tuk
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 563 kcal
  • Sacharidy 57 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 565 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 145.4 mg
  • Draslík 433.7 mg
  • Vláknina 6907.5 mg
  • Vitamín A 6907.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.7 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme na kousky nakrájená rajčata, prolisovaný česnek a tymián. Vše dusíme asi 5 minut.

  • 2

    Ke směsi přidáme paštiku a necháme ji za stálého míchání roztavit.

  • 3

    Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a vmícháme do nich směs s paštikou.

  • 4

    Před podáváním posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu