Celerový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 224 kcal
- Sacharidy 54 g
- Tuky 3 g
- Sodík 475 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 0.4 mg
- Draslík 1080.7 mg
- Vláknina 35800 mg
- Vitamín A 35800 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Celer oloupeme a nastrouháme na slabé plátky.
-
2
Zalijeme jej trochou vody, přidáme pepř a krátce povaříme. Jen doměkka, aby se nám nerozvařil.
-
3
Pak přidáme sůl, ocet a olej.
-
4
Dle chuti osladíme a vše dobře promícháme. Dáme vychladnout a můžeme podávat.