Dušené ovesné vločky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 275 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 7 g
- Sodík 106 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 3.3 mg
- Draslík 288.9 mg
- Vláknina 11759 mg
- Vitamín A 11759 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 3.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vločky na 6 hodin namočíme a potom je v téže osolené vodě uvaříme. Přidáme k nim na másle zpěněnou cibuli a nasekanou petrželku. Vše vydusíme.
-
2
Lžící vykrajujeme noky, vkládáme je do zapékací mísy, na povrchu pokapeme máslem a zapečeme.
-
3
Podáváme k bílému masu a dušené zelenině.