Telecí v kedlubnách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 217 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 11 g
- Sodík 242 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 98 mg
- Draslík 406.5 mg
- Vláknina 2115 mg
- Vitamín A 2115 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme vodou a dusíme.
-
2
K poloměkkému masu přidáme na kostky nakrájené, oloupané kedlubny a dodusíme doměkka.
-
3
Když je vše měkké, zahustíme malým množstvím nasucho opražené mouky zředěné vodou a krátce povaříme. Nakonec přidáme kousek másla.