Salám zapečený s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 286 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 25 g
- Sodík 745 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 291 mg
- Draslík 153.8 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.9 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Salám oloupeme a nakrájíme na plátky, které po obou stranách mírně opečeme.
-
2
Na salám rozklepneme celá vejce (žloutky se nemají protrhnout) a necháme je zvolna zapéct - žloutek zůstane polotekutý a bílek necháme ztuhnout.
-
3
Nakonec bílek mírně osolíme a pokrm ihned podáváme.