Vepřové vnitřnosti sterilované

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 130 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Játra vepřová
  • 200 g Vepřové ledvinky
  • 200 g Vepřové srdce
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vepřová hlava
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 363 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 292 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 334.8 mg
  • Draslík 404.5 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřovou hlavu a vnitřnosti vložíme do osolené vody, povaříme a nakrájíme. Rozdělíme do čistých sklenic, zalijeme vývarem z vaření a ihned zavíčkujeme.

  • 2

    Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.

  • 3

    Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném, studeném a tmavém místě.

Komentáře k receptu