Penne s mascarpone
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 441 kcal
- Sacharidy 74 g
- Tuky 10 g
- Sodík 2059 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 30.3 mg
- Draslík 174.6 mg
- Vláknina 9922.5 mg
- Vitamín A 9922.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
-
2
Nakládané fazole a kukuřici scedíme, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek posekáme najemno. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s česnekem, orestujeme, přidáme fazole s kukuřicí, podusíme 3 minuty, přimícháme mascarpone, posekaný koriandr, osolíme, opepříme, prohřejeme a odstavíme. Těstoviny rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme.