Zelenina dušená s bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 28 g
- Sodík 412 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 26.1 mg
- Draslík 1105.4 mg
- Vláknina 10989.8 mg
- Vitamín A 10989.8 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 97.4 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory nakrájíme na malé kostky, očištěné papriky a cibuli na proužky a oloupaná rajčata na dílky.
-
2
Zapékací mísu silně vymastíme a naplníme směsí osolené a opepřené zeleniny. Pokapeme máslem.
-
3
Bez míchání a podlévání dusíme v troubě doměkka. Potom pokrm promícháme a bez poklice ještě 10 minut dopečeme.
-
4
Podáváme ke všem druhům masa.