Závitky ze sumečka Pangasius

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Rajčata
  • 30 g Sardelová pasta
  • 100 g Paprikové lusky čerstvé
  • 8 g Olej stolní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Nové koření mleté
  • 1 kg Pangasius - filety
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 223 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 60 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 1.1 mg
  • Draslík 112.5 mg
  • Vláknina 715.4 mg
  • Vitamín A 715.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté filety osolíme, okořeníme, potřeme sardelovou pastou, stočíme a převážeme nití.

  • 2

    Připravené závitky opečeme v horkém oleji, dopečeme v troubě.

  • 3

    Upečené závitky zbavíme nití a urovnáme na mísu. Ozdobíme je dílky rajčat a nakrájenými paprikami.

  • 4

    Podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.

Komentáře k receptu