Papriky plněné paštikovou pěnou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 190 g Paštika játrová
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 1 ks Rajčata
  • 1 ks Petržel - nať
  • 4 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 359 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 391 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 151.1 mg
  • Draslík 257.3 mg
  • Vláknina 540.8 mg
  • Vitamín A 540.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 69 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 30.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté papriky podélně rozpůlíme a odstraníme semena.

  • 2

    Játrovou paštiku rozetřeme a ušleháme s měkkým máslem. Podle chuti osolíme a opepříme.

  • 3

    Připravenou pěnou naplníme papriky a ozdobíme je dílky rajčete a petrželkou.

  • 4

    Podáváme vychlazené.

Komentáře k receptu