Španělský kuřecí koláč

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 300 g Kuřecí maso vařené
  • 140 g Paprika sterilovaná
  • 3 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Cibule
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 kg Brambory
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Olivy černé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 374 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 836 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1550.6 mg
  • Vláknina 19901 mg
  • Vitamín A 19901 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 67.6 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme, nakrájíme a vaříme do měkka.

  • 2

    Poté je osmažíme se dvěma lžícemi papriky na oleji.

  • 3

    Na zbylém oleji smažíme cibuli a česnek nakrájené na jemno. Po několika minutách přidáme zbylou papriku a minutu povaříme. Přidáme rajčata a přivedeme k varu. Snížíme teplotu a přidáme uvařené a nakrájené kuřecí maso, sterilizovanou kapii, olivy a dochutíme solí a pepřem.

  • 4

    Zapečeme 15 minut na 200 °C.

Komentáře k receptu