Pečené fusilli se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2343 kcal
- Sacharidy 70 g
- Tuky 198 g
- Sodík 4484 mg
- Bílkoviny 68 g
- Uhlovodany 70 g
- Cholesterol 228005 mg
- Draslík 223.3 mg
- Vláknina 14926.5 mg
- Vitamín A 14926.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus,scedíme a vrátíme do hrnce.Přidáme k nim nastrouhaný sýr,šlehačku a podle chuti osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem.Necháme asi tři minuty odpočinout.
-
2
Zapékací mísu vyložíme plátky pancetty,posypeme snítky rozmarýnu a překryjeme těstovinami.Dáme na deset minut péci do předem vyhřáté trouby. Elektrickou troubu předehřejeme na 250 stupňů,plynovou troubu na stupeň 7.