Pečené fusilli se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Těstoviny Fusilli
  • 250 g Sýr Bagoss
  • 8 ks Pancetta
  • 10 ks Rozmarýn čerstvý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2343 kcal
  • Sacharidy 70 g
  • Tuky 198 g
  • Sodík 4484 mg
  • Bílkoviny 68 g
  • Uhlovodany 70 g
  • Cholesterol 228005 mg
  • Draslík 223.3 mg
  • Vláknina 14926.5 mg
  • Vitamín A 14926.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus,scedíme a vrátíme do hrnce.Přidáme k nim nastrouhaný sýr,šlehačku a podle chuti osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem.Necháme asi tři minuty odpočinout.

  • 2

    Zapékací mísu vyložíme plátky pancetty,posypeme snítky rozmarýnu a překryjeme těstovinami.Dáme na deset minut péci do předem vyhřáté trouby. Elektrickou troubu předehřejeme na 250 stupňů,plynovou troubu na stupeň 7.

Komentáře k receptu