Řapíkatý celer s gorgonzolou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 114 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 3 g
- Sodík 333 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 18.8 mg
- Draslík 164.9 mg
- Vláknina 2070 mg
- Vitamín A 2070 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oba druhy sýra společně rozmixujeme na hladký krém. Do krému vmícháme nasekanou pažitku. Řapíky celeru očistíme, omyjeme a osušíme.
-
2
Sýrový krém rozetřeme do žlábků v řapíku a uhladíme.
-
3
Před podáváním celer uložíme na chvíli do chladu.