Jehněčí na hříbkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 405 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 29 g
- Sodík 333 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 100 mg
- Draslík 173.3 mg
- Vláknina 2438.3 mg
- Vitamín A 2438.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1188.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso pokrájíme na nudličky, prudce osmažíme na oleji, zaprášíme moukou a posléze pokračujeme ve smažení.
-
2
Poprášíme paprikou, promícháme, vlijeme rajský protlak, opět krátce osmahneme. Zalijeme vodou, zvolna dusíme zakryté poklicí do měkka. Nakonec přidáme nakrájené hřiby, drcený česnek a nakrájené jarní cibulky. Ochutíme solí, pepřem, podusíme do měkka a horké podáváme.