Zelenina v česnekové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 186 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 3 g
- Sodík 481 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 0.2 mg
- Draslík 1026.3 mg
- Vláknina 17610 mg
- Vitamín A 17610 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Malé brambory vařené ve slupce necháme vychladnout a potom je oloupeme.
-
2
Lilek nakrájíme na plátky, potřeme olivovým olejem a zapékáme pod horkým grilem, až zhnědnou z obou stran.
-
3
Papriku nakrájíme na nudličky.
-
4
Zeleninu dáme na talíř, ozdobíme řeřichou a podáváme s aioli a rouille.