Vrstvené hovězí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 16 g
- Sodík 70 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 66 mg
- Draslík 470.2 mg
- Vláknina 1217.5 mg
- Vitamín A 1217.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse smícháme nasekanou cibuli, jemně nasekaný česnek, BBB kapary a nasekanou petržel. Dáme stranou.
-
2
Nalijeme do hrnce 2 lžíce olivového oleje. Vyskládáme na dno hrnce vrstvu masa nakrájeného na jemné proužky a na něj vyskládáme směs cibule. Střídáme i dál vrstvy hovězího a cibule, zakončujeme cibulí. Nahoru nalijeme zbývající lžíci olivového oleje a přikryjeme hrnec pokličkou.
-
3
Vaříme na mírném ohni, dokud maso nezměkne, asi 1 hodinu.