Dušené nektarinky plněné vaječným krémem po thajsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Vejce slepičí
  • 6 ks Nektarinka
  • 3 polévková lžíce Cukr třtinový
  • 2 polévková lžíce Kokosové mléko
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 138 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 24 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 337.9 mg
  • Vláknina 5100 mg
  • Vitamín A 5100 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.1 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do misky rozklepneme vejce, přidáme cukr, přilijeme kokosové mléko a mícháme do rozpuštění cukru.

  • 2

    Nektarinky omyjeme, rozkrojíme na poloviny a vypeckujeme. Naskládáme je do pařáčku a do 3/4 naplníme připraveným krémem. Napařováček vložíme do vodní lázně a na mírném ohni necháme zvolna dusit cca 5-10 minut. Poté odstavíme a necháme vychladnout.

  • 3

    Nektarinky rozložíme na tác a podáváme.

Komentáře k receptu