Lesní kebab

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 160 g Cibule
  • 500 g Skopové maso přední
  • 160 g Brambory
  • 30 g Tuk
  • 6 g Tymián čerstvý
  • 90 g Mrkev kořen
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 460 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 89 g
  • Sodík 196 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 107.1 mg
  • Draslík 614 mg
  • Vláknina 5134.5 mg
  • Vitamín A 5134.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na kostky, cibuli rozčtvrtíme. Obojí dáme dusit pod poklici na rozpálený tuk.

  • 2

    K masu přidáme nahrubo pokrájené brambory a mrkev, osolíme a podlijeme vodou. Dusíme doměkka.

  • 3

    Lesní kebab podáváme s chlebem, posypaný čerstvým tymiánem.

Komentáře k receptu