Mořská ryba se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1216 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 106 g
- Sodík 97081 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 242.5 mg
- Draslík 1421.2 mg
- Vláknina 14430 mg
- Vitamín A 14430 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45.4 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 139.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu naporcujeme, osolíme a na másle opečeme po obou stranách. Jakmile je ryba opečená, vyjmeme ji na mísu a v másle po opékání osmaheneme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme rajčata rovněž nakrájená na plátky a obojí podusíme. Následně přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a vše promícháme.
-
2
Na opečenou rybu navršíme směs, kterou prohřejeme v zelenině, ozdobíme kolečky citrónu a podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami nebo s bílým chlebem.