Telecí játra po maďarsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Olej stolní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 4 ks Játra telecí
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 809 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 407 mg
  • Bílkoviny 80 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 1350 mg
  • Draslík 1316.2 mg
  • Vláknina 1842.4 mg
  • Vitamín A 1842.4 mg
  • Vitamín B6 3.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.3 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 25.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Osolená játra opečeme po obou stranách na oleji.

  • 2

    Přidáme nasekaný česnek a na půlkroužky nakrájenou cibuli. Dusíme na mírném ohni, až cibule zesklovatí.

  • 3

    Nakonec pokrm posypeme mletou paprikou.

  • 4

    Podáváme jako minutku se suchou rýží nebo s hranolkami.

Komentáře k receptu