Mořská ryba pečená s brambory a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2737 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 263 g
- Sodík 97528 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 223.2 mg
- Draslík 2029.3 mg
- Vláknina 19300 mg
- Vitamín A 19300 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.1 mg
- Vitamín E 5.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kůži z ryby stáhneme a maso namočíme na chvíli do octové vody. Rybu řádně osušíme, osolíme, vložíme do pekáče vymaštěného máslem. Okolo masa naskládáme osolené syrové brambory na krájené na kolečka, kolečka rajčat a cibule, vše opepříme adáme upéct.
-
2
V průběhu pečení poléváme olejem a odvarem ze zeleniny.