Mořská ryba pečená s brambory a rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Brambory
  • 500 g Rajčata
  • 750 g Treska aljašská
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Olej stolní
  • 1 ks Vývar zeleninový
  • 1 ks Ocet vinný
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2737 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 263 g
  • Sodík 97528 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 42 g
  • Cholesterol 223.2 mg
  • Draslík 2029.3 mg
  • Vláknina 19300 mg
  • Vitamín A 19300 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48.1 mg
  • Vitamín E 5.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kůži z ryby stáhneme a maso namočíme na chvíli do octové vody. Rybu řádně osušíme, osolíme, vložíme do pekáče vymaštěného máslem. Okolo masa naskládáme osolené syrové brambory na krájené na kolečka, kolečka rajčat a cibule, vše opepříme adáme upéct.

  • 2

    V průběhu pečení poléváme olejem a odvarem ze zeleniny.

Komentáře k receptu