Aljašská treska na egyptský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 386 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 26 g
- Sodík 1693 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 84.2 mg
- Draslík 779.2 mg
- Vláknina 2699 mg
- Vitamín A 2699 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.1 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a opláchnuté ryby nakrájíme na porce, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí a opečeme na tuku.
-
2
Přidáme na malé kousky nakrájený pórek, zastříkneme vodou a částečně podusíme.
-
3
Potom přidáme na kousky nebo na plátky nakrájená rajčata, pokrm přisolíme, přidáme máslo a za občasného promíchání dodusíme.