Telecí přírodní pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 299 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 17 g
- Sodík 172 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 128.9 mg
- Draslík 587 mg
- Vláknina 865.8 mg
- Vitamín A 865.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme, osolíme a na rozpáleném tuku opečeme ze všech stran. Přidáme omytou neoloupanou cibuli, trochu podlijeme a vložíme do středně vyhřáté trouby.
-
2
Během pečení maso podléváme výpekem. Když je maso pečené, zaprášíme výpek moukou a krátce podusíme.
-
3
Maso nakrájíme na porce, podáváme s brambory nebo rýží a kompotem.