Bucatini s rajčaty a cibulovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 525 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 17 g
- Sodík 578 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 73 g
- Cholesterol 14250 mg
- Draslík 370.7 mg
- Vláknina 5426.5 mg
- Vitamín A 5426.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na tenká kolečka,dáme na velkou pánev na rozpálený olej a pět minut restujeme.Přidáme na kostičky nakrájenou pancettu a dalších pět minut restujeme.Dále přidáme oloupaná a nasekaná rajčata a deset minut vaříme.Přilijeme suché červené víno,ochutíme solí a pepřem a deset minut vaříme.Přiklopíme a vaříme asi hodinu za stálého míchání.
-
2
Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.Scedíme je a dáme do nahřáté servírovací mísy.Přelijeme omáčkou,dobře promícháme.
-
3
Podáváme horké.