Vepřové medailonky v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 19 g
- Sodík 128 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 84.4 mg
- Draslík 456.2 mg
- Vláknina 889.8 mg
- Vitamín A 889.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme, odblaníme a nakrájíme přes vlákno na deset malých medailonků. Naklepeme, osolíme, opepříme a jednotlivě položíme na připravené díly alobalu, potřené olejem.
-
2
Každý medailónek poklademe polovinou plátku šunky, kolečky cibule a alobal uzavřeme.
-
3
Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.