Roláda z bůčku s mletým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 750 g Vepřové maso libové
  • 200 g Maso mleté - mix
  • 1 kávová lžička Solamyl
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2647 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 201 g
  • Sodík 8611 mg
  • Bílkoviny 172 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 1026.8 mg
  • Draslík 335.7 mg
  • Vláknina 16689 mg
  • Vitamín A 16689 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.4 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18979.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mleté maso promícháme s vodou, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a maizenu.

  • 2

    Bůček omyjeme, vykostíme, rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Potřeme do tří čtvrtin mletým masem a nařídko usmaženými vejci. Do středu vajíček položíme okurky, stočíme do rolády, převážeme nití, posolíme, vložíme do hrnce, podlijeme vodou a ve středně vyhřáté troubě upečeme doměkka.

  • 3

    Během pečení podléváme výpekem a horkou vodou.

  • 4

    Podáváme s brambory, bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo kompotem.

  • 5

Komentáře k receptu