Žebračka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Chléb konzumní
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 špetka Pažitka
  • 0.25 l Smetana 12% (konzumní)
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2968 kcal
  • Sacharidy 523 g
  • Tuky 51 g
  • Sodík 291 mg
  • Bílkoviny 94 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 470.2 mg
  • Draslík 183.2 mg
  • Vláknina 3457 mg
  • Vitamín A 3457 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.6 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 272.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Chléb rozlámeme, zalijeme vodou, přidáme oloupanou, překrojenou cibuli, sůl, kmín a povaříme. Můžeme ale nemusíme přidat v šálku studené vody rozmíchaný prášek ideal, vlít do polévky a povařit.

  • 2

    Cibuli vyjmeme, žloutek rozmícháme ve smetaně a za stálého míchání přidáme k polévce.

  • 3

    Nevaříme jen prohřejeme. Okořeníme pažitkou a dosolíme.

Komentáře k receptu