Aljašská treska na česneku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 23 g
- Sodík 1289 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 81.3 mg
- Draslík 636.1 mg
- Vláknina 368 mg
- Vitamín A 368 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, opepříme, potřeme česnekem a zvolna opečeme na tuku. Zastříkneme vodou a dusíme doměkka.
-
2
Před koncem dušení přidáme máslo a když se rozpustí, přelijeme tresku šťávou.
-
3
Ihned podáváme.