Aljašská treska na roštu s bylinkovým máslem (minutka)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 303 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 20 g
- Sodík 1270 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 62.2 mg
- Draslík 635 mg
- Vláknina 1933 mg
- Vitamín A 1933 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, mírně opepříme, osolíme a necháme krátce odležet v chladničce.
-
2
Potom jednotlivé porce potřeme olejem a upečeme na roštu. V průběhu pečení tresku potíráme olejem.
-
3
Po upečení rybu zdobíme bylinkovým máslem.
-
4
Ihned podáváme.