Polévka z jazyka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Zelenina kořenová
  • 1250 ml Voda pitná
  • 1 ks Hovězí jazyk
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Polévkové koření
  • 1 špetka Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 69 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 88 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 21.8 mg
  • Draslík 80.5 mg
  • Vláknina 2049.6 mg
  • Vitamín A 2049.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jazyk naklepeme a vaříme, dokud nezměkne. Část jazyka nakrájíme na proužky a povaříme s nakrájenou zeleninou. Okořeníme dle chuti.

  • 2

    Polévku podáváme s různou zavářkou.

  • 3

    Vařený jazyk můžeme podávat jako samostatné jídlo.

Komentáře k receptu