Polévka z jazyka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 69 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 4 g
- Sodík 88 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 21.8 mg
- Draslík 80.5 mg
- Vláknina 2049.6 mg
- Vitamín A 2049.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jazyk naklepeme a vaříme, dokud nezměkne. Část jazyka nakrájíme na proužky a povaříme s nakrájenou zeleninou. Okořeníme dle chuti.
-
2
Polévku podáváme s různou zavářkou.
-
3
Vařený jazyk můžeme podávat jako samostatné jídlo.