Kedlubnový salát s jogurtovou zálivkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Jogurt bílý
  • 200 g Kedlubna
  • 5 g Petržel - nať
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 69 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 208 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 6.5 mg
  • Draslík 325.2 mg
  • Vláknina 6160 mg
  • Vitamín A 6160 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 45.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané kedlubny nastrouháme na hrubém struhadle.

  • 2

    Jogurt osolíme, osladíme a okyselíme citronovou šťávou. Přidáme ke kedlubnám a promícháme.

  • 3

    Hotový salát zdobíme snítkami petrželky.

Komentáře k receptu