Dušené kedlubny s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 176 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 10 g
- Sodík 383 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 252.1 mg
- Draslík 421.8 mg
- Vláknina 5971 mg
- Vitamín A 5971 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na slanině zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přidáme oloupanou, hrubě nastrouhanou kedlubnu, sůl a kmin. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.
-
2
Pokrm zahustíme rozšlehanými vejci a necháme srazit. Okořeníme nasekanou petrželovou natí.