Dušené kedlubny s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 300 g Kedlubna
  • 20 g Slanina vepřová
  • 5 g Petržel - nať
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 176 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 383 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 252.1 mg
  • Draslík 421.8 mg
  • Vláknina 5971 mg
  • Vitamín A 5971 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na slanině zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přidáme oloupanou, hrubě nastrouhanou kedlubnu, sůl a kmin. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.

  • 2

    Pokrm zahustíme rozšlehanými vejci a necháme srazit. Okořeníme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu