Vepřové maso se zelím a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 366 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 26 g
- Sodík 128 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 91.2 mg
- Draslík 220 mg
- Vláknina 4434.5 mg
- Vitamín A 4434.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3042 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dusíme na cibuli. Přidáme nakrájené hlávkové zelí, podlijeme vodou a dusíme na mírném ohni.
-
2
Když je vše téměř měkké, zaprášíme moukou, přidáme omytá rajčata nakrájená na čtvrtky a povaříme.