Vepřové maso se zelím a rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Rajčata
  • 240 g Vepřové maso libové
  • 100 g Zelí hlávkové bílé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 366 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 128 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 91.2 mg
  • Draslík 220 mg
  • Vláknina 4434.5 mg
  • Vitamín A 4434.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3042 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dusíme na cibuli. Přidáme nakrájené hlávkové zelí, podlijeme vodou a dusíme na mírném ohni.

  • 2

    Když je vše téměř měkké, zaprášíme moukou, přidáme omytá rajčata nakrájená na čtvrtky a povaříme.

Komentáře k receptu