Telecí steak

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 30 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 40 g Šunka dušená
  • 160 g Telecí svíčková
  • 80 g Chřest sterilovaný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 282 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 369 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 94.9 mg
  • Draslík 333.9 mg
  • Vláknina 1359.5 mg
  • Vitamín A 1359.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Maso opečeme na másle a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Na povrch položíme hlavičky okapaného chřestu, plátek šunky a plátek sýru.

  • 3

    Dáme zapéci do trouby nebo na gril.

Komentáře k receptu