Thajská přílohová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 263 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 8 g
- Sodík 17 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 3.6 mg
- Draslík 380.2 mg
- Vláknina 7240 mg
- Vitamín A 7240 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 74.2 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozehřátý olej na pánev dáme krevetovou pastu,nadrobno nakrájený česnek,zázvor asi 2 cm nadrobno nakrájený a chilli papričky zbavené semínek a nadrobno nakrájené.Vše za stálého míchání osmahneme - asi 2 minuty-dokud zelenina nezměkne-musí ale uchovat stejnou barvu.Odstavíme a přidáme cukr,sójovou omáčku,limetkovou šťávu a nakrájený koriandr.Promícháme a můžeme podávat.