Hovězí s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 13 g
- Sodík 176 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 72.6 mg
- Draslík 106.8 mg
- Vláknina 1935 mg
- Vitamín A 1935 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle.
-
2
Přidáme naklepané a osolené plátky masa, po obou stranách opečeme, podlijeme a dusíme.
-
3
Měkké maso vyjmeme, vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, osmahneme a zředíme vývarem. Krátce povaříme.
-
4
Potom šťávu procedíme, přilijeme smetanu a přelijeme přes maso. Před podáváním posypeme plátky masa nastrouhaným křenem.