Bramborové tyčky se šlehačkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 225 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 14 g
- Sodík 282 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 137 mg
- Draslík 366.9 mg
- Vláknina 4000 mg
- Vitamín A 4000 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené brambory prolisujeme a ještě do teplých vmícháme ušlehanou smetanu, máslo a vejce.
-
2
Sáčkem s trubičkou nastříkáme na olejem vymazaný plech tyčinky. V troubě upečeme dorůžova.
-
3
Podáváme teplé se zeleninou, salátem nebo s kompotem.