Bramborová polenta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 22 g
- Sodík 399 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 137.1 mg
- Draslík 403.6 mg
- Vláknina 4571 mg
- Vitamín A 4571 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené, oloupané a ještě horké brambory prolisujeme.
-
2
Přidáme jemně nakrájenou cibuli osmaženou na oleji, drcený kmín, nasekanou petrželku, sůl a vejce. Dobře rozmícháme.
-
3
Pečeme v máslem vymazané zapékací míse.