Drůbeží játra na cibulce (minutka)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 280 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 20 g
- Sodík 939 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 14.3 mg
- Draslík 265.5 mg
- Vláknina 828 mg
- Vitamín A 828 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 30.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Drůbeží játra očistíme, opláchneme, necháme okapat a poté je nakrájíme na větší kousky.
-
2
Cibuli nakrájíme na jemné plátky, osmahneme na tuku dorůžova, přidáme játra, okmínujeme je a opepříme. Maso opečeme a krátce pod poklicí podusíme.
-
3
Nakonec udušená játra mírně osolíme.
-
4
Ihned podáváme.