Masová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1794 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 133 g
- Sodík 116 mg
- Bílkoviny 126 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 509 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 945 mg
- Vitamín A 945 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17721.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso umeleme a opečeme nasucho. Podlijeme vývarem, osolíme a dusíme doměkka.
-
2
Během dušení pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě.
-
3
Hotovou omáčku dochutíme a nakonec přidáme kousek másla.