Masová omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 30 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1400 g Vepřové maso libové
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1794 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 133 g
  • Sodík 116 mg
  • Bílkoviny 126 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 509 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 945 mg
  • Vitamín A 945 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17721.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso umeleme a opečeme nasucho. Podlijeme vývarem, osolíme a dusíme doměkka.

  • 2

    Během dušení pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě.

  • 3

    Hotovou omáčku dochutíme a nakonec přidáme kousek másla.

Komentáře k receptu