Piškotový nákyp s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 347 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 12 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 254.3 mg
- Draslík 148.2 mg
- Vláknina 2680 mg
- Vitamín A 2680 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme rozpuštěné máslo, mouku a sníh z bílků.
-
2
Polovinu těsta zapečeme v pekáčku, poklademe kousky kompotovaného (nebo čerstvého) ovoce a přelijeme zbylým těstem. Dáme zapéci.