Filé pečené na másle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 172 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 6 g
- Sodík 58 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 60 mg
- Draslík 0.9 mg
- Vláknina 89.3 mg
- Vitamín A 89.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce filé osolíme, okmínujeme a lehce poprášíme hladkou moukou.
-
2
V kastrole zahřejeme máslo, vložíme připravené filé a v předem vyhřáté troubě upečeme doměkka.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.