Filé pečené na másle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo pomazánkové
  • 5 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 600 g Filé z aljašské tresky
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 172 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 58 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 0.9 mg
  • Vláknina 89.3 mg
  • Vitamín A 89.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce filé osolíme, okmínujeme a lehce poprášíme hladkou moukou.

  • 2

    V kastrole zahřejeme máslo, vložíme připravené filé a v předem vyhřáté troubě upečeme doměkka.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu