Bramborová drobenina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 377 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 17 g
- Sodík 726 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 35 mg
- Draslík 479.8 mg
- Vláknina 7220 mg
- Vitamín A 7220 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené a vychladlé brambory prolisujeme, smícháme s moukou a osolíme. Brambory rozemneme jako na drobenku.
-
2
Těsto potom nasypeme do vymazané zapékací mísy, pokropíme máslem a upečeme dočervena.
-
3
Do pokrmu můžeme přidat jemně nakrájený salám.