Bramborová drobenina

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Brambory vařené
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 100 g Salám jemný
  • 120 g Mouka polohrubá
  • 1 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 377 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 726 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 35 mg
  • Draslík 479.8 mg
  • Vláknina 7220 mg
  • Vitamín A 7220 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařené a vychladlé brambory prolisujeme, smícháme s moukou a osolíme. Brambory rozemneme jako na drobenku.

  • 2

    Těsto potom nasypeme do vymazané zapékací mísy, pokropíme máslem a upečeme dočervena.

  • 3

    Do pokrmu můžeme přidat jemně nakrájený salám.

Komentáře k receptu