Telecí játra se slaninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 14 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Játra telecí
  • 50 g Slanina vepřová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 164 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 220 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 259 mg
  • Draslík 257 mg
  • Vláknina 31.5 mg
  • Vitamín A 31.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá játra odblaníme, protáhneme slaninou, osolíme a poprášíme moukou.

  • 2

    Maso opékáme na pánvi na každé straně asi 2 minuty. Játra mají uvnitř zůstat lehce růžová.

Komentáře k receptu